Zo vul je een evaluatie in:

1. Ga naar [jouw_domein].clubhelper.nl en log in.
  2. Kies in het menu "evaluaties" (op mobiel klik je eerst rechtsonder op "meer").
  3. Selecteer de evaluatie die je wilt invullen.
  4. Beantwoord de vragen De vragen worden automatisch opgeslagen.
  5. Als je klaar bent klik je op opslaan en afronden.
  6. Je vindt de afgeronde evaluatie in het tabje "afgerond". Vanuit hier kun je de evaluatie nog bewerken.

Als meerdere trainers de evaluatie kunnen invullen, kan het zijn dat iemand anders je al is voor geweest. Je vindt de evaluatie dan onder "afgeronde evaluaties". Je kunt wel gewoon zelf de vragen beantwoorden. De vragen van de ander blijven ook gewoon bewaard.

Bekijk het invullen van een evaluatie (computer):

Bekijk het invullen van een evaluatie (mobiel):