Om gebruik te maken van de koppeling met Lichess, moet je in de Magnus App een lichess token instellen. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar [jouw_domein].clubhelper.nl en log in.
  2. Klik op het "Account icoon" rechtsboven en selecteer het lid voor wie je dit wilt instellen (normaal gesproken jezelf).
  3. Klik op het tabje "Accounts" en voer je Lichess username in.
  4. Er verschijnt een extra veld om de Lichess token in te stellen.
  5. Klik op de link "Genereer hier je persoonlijke Lichess token". Er opent een tabblad van Lichess (mogelijk moet je eerst nog inloggen bij Lichess).
  6. Geef je token een naam (bijv. clubhelper) en zet alle schuifjes op groen.
  7. Klik op "Toepassen". De token wordt voor je gegeneerd en verschijnt (eenmalig!) in beeld.
  8. Kopieer deze token en plak deze in het veld in de App.
  9. Optioneel: Je kunt je token testen door op de link "Test je token" te klikken.
  10. Druk op opslaan.

NB: Vanuit privacy overwegingen is de Lichess token is alleen door jouzelf in te stellen en te bekijken. Je kunt deze altijd verwijderen als je hem niet meer wilt gebruiken (in de app en op het Lichess platform).

In deze video zie je hoe je je Lichess token instelt: