Zo gebruik je de Clubhelper App op je telefoon:

1. Open een browser (Chrome / Opera / Safari / Edge etc) op je smartphone of tablet en navigeer naar [jouw_domein].clubhelper.nl en kies in de browser voor het toevoegen aan je homescreen (dit is meestal rechtsboven te vinden in het scherm via een menu item met ... puntjes) zoals in dit artikel staat uitgelegd.
  2. De app is via iedere andere browser te gebruiken dus ook op de browser op de laptop of desktop.