Regelmatig verschijnt er een nieuwe versie van de app, met verbeteringen en nieuwe opties.

Als je de app niet open hebt staan en opnieuw opent, heb je altijd de laatste versie van de app.

Heb je de app open staan, dan kun je de nieuwste versie als volgt inladen:

1. Klik op het "account icoon" rechtsboven in de app.
  2. Onderaan het menu zie je de versie van de app die jij op dit moment gebruikt.
  3. Klik op het "refresh icoon" en de nieuwste versie van de app wordt voor je ingeladen.
  4. Je kunt nu nogmaals kijken welke versie je gebruikt (als deze hetzelfde is gebleven, had je al de laatste versie).

Bekijk hier hoe je de laatste versie inlaadt: