Je kunt de training die jij aan je groep gaat geven als volgt bekijken:

1. Ga naar [jouw_domein].clubhelper.nl en log in.
  2. Je ziet direct de eerstkomende activiteiten. Selecteer het gewenste clubmoment en vervolgens de trainingsactiviteit.
  3. Klik op het tabje "lesstof". Hier wordt de instructie voor jouw training ingeladen.
  4. Wil je jouw training verzorgen via Lichess? Dan kun je op het lichess icoontje klikken (als er een Lichess study beschikbaar is). Je komt dan in een nieuw tabblad bij de Lichess study uit.
  5. Wil je jouw training verzorgen via de App? Klik dan rechtsonder op de "play button".
    NB: voor deze optie moet je een Lichess token hebben ingesteld (Klik op knop bovenaan om deze eenmalig in te stellen. Hier lees je hoe je dat doet.)
  6. Alle stellingen die in de Lichess study zitten, worden hier ingeladen. Je kunt onderaan naar de volgende en vorige stellingen.
  7. Je kunt de instructies bij de stelling lezen door op het tekstwolkje te klikken.
  8. Als er zetten in de study zitten, zie je onder het bord de gebruikelijke knoppen om zetten uit te voeren, terug te nemen, etc.
  9. Je kunt het bord ook gebruiken als demonstratiebord. Je kunt op het bord gewoon zetten uitvoeren, etc.
  10. Wil je iets aan de stelling aanpassen? Klik dan op het "gereedschap icoon" voor extra opties.
  11. Klik op het kruisje rechtsboven om de "play modus" weer te verlaten.

In deze video zie je de verschillende opties om je training te geven.