Je kunt een download maken van het ledenbestand naar Excel. Dit doe je als volgt.

• Ga naar [jouw_domein].clubhelper.nl en klik op het ledenoverzicht.
  • Klik op de knop rechtsboven in het scherm voor de tabelweergave.
  • De interactieve ledentabel wordt dan opgebouwd. Dat duurt een aantal seconden.
  • Rechtsboven in de tabel vind je een knop om de gewenste kolommen te selecteren.
  • Druk op de download knop rechtsboven in de tabel en selecteer "exporteer naar Excel".
  • Het Excelbestand is vanaf nu beschikbaar in je download map.
  • Let op: Je zet privacy gevoelige gegevens op je computer. Ga daar dus zorgvuldig mee om en verwijder het bestand als je het niet meer nodig hebt.

In onderstaande video zie je hoe je het ledenbestand kunt downloaden.